Danish

Energy Medicine

Borgen, Denmark 

ISBN: 978-87-21-01679-1

Energimedicin tager udgangspunkt i kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Energi er kroppens, sindets og sjælens fælles medium. I energimedicin er energien den medicin, som helbreder og optimerer sundhed, velvære og lykke. 

Energimedicin i praksis kan bruges som et omfattende opslagsværk, men er først og fremmest en praktisk håndbog, der giver detaljerede anvisninger på, hvordan man kan aktivere energien og dermed forbedre helbred og mentale evner – både for sig selv og i arbejdet med andre. 

Gennem energimedicin lærer man f.eks. 

• at styrke immunforsvar, kredsløb, lymfesystem og åndedræt 
• at give nyt liv til en træt krop 
• at lindre smerte, følelsesmæssig uro og depression 
• at forbedre hukommelse og indlæring 
• at forhindre forkølelse, hovedpine og småskavanker 
• at balancere sine energier gennem 5 minutters daglig praksis 

Donna Eden er en af pionererne inden for energimedicin. 

The Little Book of Energy Medicine (DEN LILLE BOG OM ENERGIMEDICIN)

Forfatter: Donna Eden med Dondi Dahlin

Den internationalt anerkendte healer Donna Eden har sammensat denne enkle pocket-guide til en af tidens mest efterspurgte alternative helbredsteknikker. Her fremlægges de grundlæggende energimedicin- øvelser, som hun anbefaler, når man ønsker at føle sig forynget, tilfreds, vågen og mindre bekymret. Øvelserne er nemme at gå til med talrige illustrationer.

Bogen indeholder desuden et 5 minutters dagligt program til gendannelse af kroppens naturlige energiflow samt forslag til konkrete energimedicin-øvelser, der kan bearbejde symptomer lige fra hovedpine og kvalme til søvnbesvær og forkølelse.

Donna Eden er en af pionererne inden for energimedicin og har i tre årtier undervist andre i, hvordan kroppen kan forstås som et energisystem og hvordan man kan generobre sine helbredende evner.

Hun holder foredrag over hele verden.

EverettDanish