Romanian

Energy Medicine | Medicina Energetica 

Metode de echilibrare a energiilor corpului pentru sanatate si vitalitate.

ISBN: 978-973-46-0866-9

http://www.polirom.ro/

Copyright 2007 by Editura POLIROM, pentru prezenta traducere
Descrierea CIP a bibliotecii Nationale a Romaniel
Printed in Romania

Traducere de Mihaela Vinatoru si Daniela Claudia Cirip.

Corpul uman nu este altceva decit o matrice de energii intretesute numite qi in filosofia chineza sau prana in textele vedice. Donna Eden, o renumita vindecatoare, va arata cum sa vizualizati propriul cimp energetic, cum sa stabiliti cauzele afectiunilor fizice si psihice si ce tratamente sa aplicati pentru ameliorarea lor. Veti reusi astfel sa va echilibrati sistemele imunitar, circulator, limfatic si respirator, sa calmati durerea, sa reduceti stresul emotional si sa va imbunatatiti memoria, stimulind capacitatea organismului de a se vindeca singur.

Energy Medicine for Women | Medicina energetica pentru femei

ISBN: 978-973-46-1331-1 

http://www.polirom.ro/

Ilustratii de Christine Alicino

Traducere de Mihaela Vinatoru

Medicina energetica are la baza o „filosofie a vindecarii” conform careia oamenii sint sisteme dinamice de energie (complex corp/minte/suflet/spirit). Sanatatea si boala isi au originea in sistemul subtil de energie, care coordoneaza forta vitala si corpul fizic si este afectat de emotii, ginduri, factorii nutritionali si de mediu. Prin aplicarea principiilor medicinei energetice, femeile pot preveni sau trata anumite afectiuni. De la sindromul premenstrual la menopauza sau infertilitate, de la boli cardiace la depresie, medicina energetica ofera solutii simple, non-invazive, pe care medicina conventionala nu le poate furniza.

The Promise  of Energy Psychology | Psihologie energetica

ISBN: 978-973-46-2026-5

http://www.polirom.ro

Traducere de Cezar Petrila si Ioana Pantir 

Ilustratii de Mike Bowen

La nivel energetic, corpul este alcatuit din meridiane si centri care interactioneaza cu organele, sistemul imunitar si gindurile noastre, influentindu-ne starea de sanatate fizica si psihica. Tehnicile prezentate in aceasta carte va invata sa utilizati energiile corpului pentru a schimba obiceiurile si comportamentele nedorite sau modul de gindire autolimitativ. Cu ajutorul acestor strategii, fobiile dispar in scurt timp, efectele pe termen lung ale unor traume vechi sint reduse sau eliminate complet, reactiile emotionale exagerate pot fi controlate, iar unele simptome fizice pot fi ameliorate. Imbinind practicile medicale traditionale (acupunctura, yoga si qigong) cu metodele medicinei si psihologiei occidentale, psihologia energetica va ajuta sa va dominati sentimentele negative, sa ginditi pozitiv, sa va exploatati la maximum potentialul si sa fiti mai eficienti in activitatile cotidiene.

EverettRomanian